Frågor & Svar

Här kan ni läsa om frågor & svar rörande våra produkter, och hittar ni inte det ni söker så kan ni kontakta oss via kontaktformuläret.

De levereras som excelfil via e-post, vilket bäddar för en relativt snabb leverans. Väldigt stora filer levereras via en nedladdnigslänk.
I fall beställningen görs under arbetstid så har ni i regel leveransen inom 1-2 timmar, i annat fall samma dag. Endast vid extremt hög arbetsbelastning levereras beställningen dagen efter. Kontakta oss ifall ni mot förmodan inte fått leveransen inom 2 dagar.
Vad registren innehåller kan ni se i anslutning till respektive produkt på dessa sidor: bestall-register/produkter
Ja, demofiler finns att ladda ned här: bestall-register/demofiler
Ja! Inte heltäckande men det går att nå en stor del av bostadsrättsföreningarnas styrelsemedlemmar via e-post. Kontakta oss för antalsuppgfter och priser. E-postadresser tillhör inte standardleveransen, utan är ett tillval.
Nej, för tillfället har vi inga årsredovisningar, men vi har planer på att skaffa det.
Varje bostadsrättsförening har sina egna stadgar och man kan vända sig till styrelsen i den specifika föreningen för att få dessa. Oftast så ser dessa relativt lika ut för alla föreningar och generella stadgar kommer vi att kunna presentera framöver.
Om man med lägenhetsregister menar specifik data såsom lägenhetsnummer, antal rum, bostadsarea, kökstyp samt lägenhetskategori, så förfogar vi ej över denna information. För att få ett utdrag ur ett sådant lägenhetsregistret får ni vända er till Skatteverket. Det vi däremot kan plocka fram är antalet lägenheter hos varje bostadsrättsförening samt adress -och kontaktuppgifter till boende i dessa. Så i den bemärkelsen så har vi ett “lägenhetsregister”. Vad gäller kvadratmeter så har vi uppgifter om den totala ytan hos varje förening, men ej om de specifika lägenheterna inom föreningen.
Vi kan inte se några detaljer om föreningarna. Vi måste först få en beställning för att vi ska kunna få tillgång till registret. Det är först då som vi kan se detaljer om föreningarna.
Kontakta oss så ger vi er en offert utifrån antal bostadsrättsföreningar som finns i det register ni beställt. Eventuellt så vill ni kanske bara ha etiketter på vissa av föreningarna i registret.
Vi har kontakt med ett tryckeri, och sedan har vi en annan enklare prisvärd tjänst som vi kan erbjuda. För bägge gäller att ni via oss kan få en rabatt för att använda deras tjänster. Kontakta oss för mera info.
Nej, vi kan inte hjälpa till med juridiska frågor. Vissa efterfrågar en slags “hyresgästförening” för bostadsrättsföreningar, för att då få hjälp i olika frågor. Detta kan vi ej hjälpa till med. Vi säljer endast adressuppgifter till bostadsrättsföreningar samt boende i föreningarna.
Vi kan ej ge några råd i sådana frågor. Vi säljer endast adressuppgifter till bostadsrättsföreningar samt boende i föreningarna. Vi råder er istället att ta kontakt med en mäklare. Bästa mäklaren i Gävle
Scroll to top
KUNDVAGN