Beställ register över bostadsrättsföreningar

BRF-registret Sverige innehåller Sveriges alla aktiva bostadsrättsföreningar och dess styrelsemedlemmar. Som standard levereras registret med postala adresser till föreningen och styrelsen, samt telefonnummer till styrelsemedlemmar. Vi har även produkten “BRF-registret Sverige e-postutskick” för er som vill nå föreningarna via e-post. Denna produkt kan man köpa som ett komplement till vår huvudprodukt “BRF-registret Sverige”, men det går även bra att köpa dessa produkter separat.

Showing 1 - 2 out of 2

Page 1 out of 1

Alla bostadsrättsföreningar
BRF-registret Sverige (Ca 30 000 föreningar)

Beställ BRF-registret Sverige med eller utan diverse tillval

BRF-registret Sverige innehåller alla bostadsrättsföreningar i Sveriges - ca 30 000 st. I registret ingår även information och adresser till samtliga styrelsemedlemmar - ca 184 000 st. Föreningarna är alla aktiva föreningar i Sverige och är helt uppdaterade vid leverans. Registret innehåller en rad kolumner, men har i huvudsak följande innehåll:
Bostadsrättsföreningen - Namn
Bostadsrättsföreningen - Organisationsnummer
Bostadsrättsföreningen - Län
Bostadsrättsföreningen - Kommun
Bostadsrättsföreningen - Förening postadress
Styrelsemedlemmar - Namn
Styrelsemedlemmar - Adress
Styrelsemedlemmar - Postnummer
Styrelsemedlemmar - Ort
Styrelsemedlemmar - Telefon
Registret levereras i Excel-format och i menyn till höger under "Registerinnehåll" så ser ni exakt vilka kolumner som ingår. Leveranstid: 1-2 vardagar. Beställningar som sker på en vardag senast 15:00 levereras normalt samma dag. Se gärna "Demonstrationsfil" längst ned i menyn till höger.
E-postadresser till bostadsrättsföreningar
För just BRF-registret Sverige säljer vi inga e-postadresser. Däremot kan man köpa tjänsten "BRF-registret Sverige e-postutskick" och på så sätt nå ca 29 500 styrelsemedlemmar via e-post.
Klicka här för att läsa mer om denna produkt.
20,000.00 kr
BRF-registret Sverige e-postutskick

Beställ BRF-registret Sverige e-postutskick och nå ca 29 500 styrelsemedlemmar

Denna produkt innehåller i sig inga e-postadresser. Däremot kommer ni med på ett utskick som når ca 5000 föreningar och ca 29 500 styrelsemedlemmar. Utskicket går till samtliga av de föreningar där e-postadresser finns tillgängliga, även om detta för er som kund inte innebär någon direkt åtkomst till e-postadresserna. Priset på 19 900 kr innebär att ni betalar ca 4 kr per förening och ca 0,70 kr per styrelsemedlem. Detta kan då ställas mot ett vanligt fysiskt utskick som kostar 10-15 kr per utskick i portokostnad. Utöver detta kanske man har en trycksak som också innebär en viss kostnad. Produkten innebär att vi kontaktar er efter beställning via e-post och efterfrågar logga, bilder och text. Detta sätter vi sedan ihop till ett enkelt formgivet e-postutskick. Vi skickar sedan detta först till er som ett test så att ni först får godkänna detta innan det går ut till Bostadsrättsföreningarna.
19,900.00 kr
Scroll to top
KUNDVAGN