Beställ register över bostadsrättsföreningar

BRF-registret Sverige innehåller Sveriges alla aktiva bostadsrättsföreningar och dess styrelsemedlemmar. Som standard levereras registret med postala adresser till föreningen och styrelsen, samt telefonnummer till styrelsemedlemmar. Vi har även produkten “BRF-registret Sverige e-postutskick” för er som vill nå föreningarna via e-post. Denna produkt kan man köpa som ett komplement till vår huvudprodukt “BRF-registret Sverige”, men det går även bra att köpa dessa produkter separat.

Showing 1 - 2 out of 2

Page 1 out of 1

Alla bostadsrättsföreningar
BRF-registret Sverige (Ca 30 000 föreningar)

Beställ BRF-registret Sverige med eller utan diverse tillval

BRF-registret Sverige innehåller alla bostadsrättsföreningar i Sveriges - ca 30 000 st. I registret ingår även information och adresser till samtliga styrelsemedlemmar - ca 184 000 st. Föreningarna är alla aktiva föreningar i Sverige och är helt uppdaterade vid leverans. Registret innehåller en rad kolumner, men har i huvudsak följande innehåll:
Bostadsrättsföreningen - Namn
Bostadsrättsföreningen - Organisationsnummer
Bostadsrättsföreningen - Län
Bostadsrättsföreningen - Kommun
Bostadsrättsföreningen - Förening postadress
Styrelsemedlemmar - Namn
Styrelsemedlemmar - Adress
Styrelsemedlemmar - Postnummer
Styrelsemedlemmar - Ort
Styrelsemedlemmar - Telefon
Registret levereras i Excel-format och i menyn till höger under "Registerinnehåll" så ser ni exakt vilka kolumner som ingår. Leveranstid: 1-2 vardagar. Beställningar som sker på en vardag senast 15:00 levereras normalt samma dag. Se gärna "Demonstrationsfil" längst ned i menyn till höger.
E-postadresser till bostadsrättsföreningar
För just BRF-registret Sverige säljer vi inga e-postadresser. Däremot kan man köpa tjänsten "BRF-registret Sverige e-postutskick" och på så sätt nå ca 29 500 styrelsemedlemmar via e-post.
Klicka här för att läsa mer om denna produkt.
20,000.00 kr
BRF-registret Sverige e-postutskick

Beställ BRF-registret Sverige e-postutskick och nå ca 29 500 styrelsemedlemmar

Denna produkt innehåller i sig inga e-postadresser. Däremot kommer ni med på ett utskick som når ca 5000 föreningar och ca 29 500 styrelsemedlemmar. Utskicket går till samtliga av de föreningar där e-postadresser finns tillgängliga, även om detta för er som kund inte innebär någon direkt åtkomst till e-postadresserna. Priset på 19 900 kr innebär att ni betalar ca 4 kr per förening och ca 0,70 kr per styrelsemedlem. Detta kan då ställas mot ett vanligt fysiskt utskick som kostar 10-15 kr per utskick i portokostnad. Utöver detta kanske man har en trycksak som också innebär en viss kostnad. Produkten innebär att vi kontaktar er efter beställning via e-post och efterfrågar logga, bilder och text. Detta sätter vi sedan ihop till ett enkelt formgivet e-postutskick. Vi skickar sedan detta först till er som ett test så att ni först får godkänna detta innan det går ut till Bostadsrättsföreningarna. Dessa steg ingår i processen:
1 Ni gör beställningen, och för denna produkt behöver vi förskottsbetalning (men inte förrän i steg 4).
2 Vi får materialet av er, med bilder och text som läggs in i Nyhetsbrevet.
3 Ni får se Nyhetsbrevet för att godkänna att det ser OK ut före utskicket.
4 Vi skickar en förskottsfaktura, och då vi ser att denna är betald sker steg 5.
5 Utskicket delas upp i fyra delar för att sprida utskicket under 4 dagar. 1 338 utskick per dag.
6 Efter dessa fyra dagar får ni resultatet av utskicket med antalet levererade, öppnade, klickade och *studsade. Dock inte direkt efter dessa fyra dagar, utan vi har ett spann på två veckor så att alla hinner få chansen att läsa mejlet.
*Trots att vi varit noga med att plocka ut e-postadresser kan det ändå finnas en och annan som avvecklats sedan vi gjorde senaste uppdateringen. Det kan också vara så att någon server ligger nere för tillfället som gör att meddelandet inte kan levereras.
19,900.00 kr
Scroll to top
KUNDVAGN